O cină în oraș

Dragi oaspeți !

Meniul propus de “Sunrise Marina – wine bistro” este reflecția conceptului de Gastronomie Regională cu accent pe bucătăria pescăreasă. Suntem echipa care realizează fuziunea ruralului din zona noastră cu urbanul actual în domeniul culinar obținând preparate unice.

Mâncarea noastră are gustul copilăriei dar prin tehnici moderne de gătit și prin îmbogățirea savorii dorim s oferim experiente rare oaspeților care ne trec pragul.
Ne-am propus, asemenea culegătorilor de folclor, să culegem rețete de mâncare uitate sau doar “prăfuite”. Ne-am propus să cãutãm materii prime de la producători locali, chiar să gătim pestele proaspăt prins de pescari.

Am creat rețete în care combinăm acea brânză de Brăila – telemeaua de Gulianca – recunoscută ca un produs de TOP din meniul restaurantelor din capitalele Europei Occidentale în perioada interbelică.

Cu un pahar de vin spumant (sau șampanie) alături, vă poftim să rãsfoiti acest meniu și să alegeți; vom lăsa mâncarea să vă bucure !!
Chef Cãtãlin – Lucian NECHITA

Setari preferinte
Atunci cand vizitezi siteul nostru se vor stoca fisiere cookie. Iti poti modifica optiunile privind setarea acestor fisiere. Te rugam sa intelegi ca anumite fisiere sunt necesare pentru a putea fi utilizat site-ul.